Ford treff i Trondheim & Granadatreff i Gol!


På grunn av mangel av PC så har det vert lite aktivitet fra en av skibentene men lesestoff i Jula må man ha så her kommer artikkel fra to treff som Jann Edu Haram deltok på tidligere i år :-)

Trykk på ''Les Meir her'' under !


Siste Helga i Juni i år var Jann Edu på tur til Trondheim på felles Ford treff.
Granadaen hadde fått seg nye sommerhjul, baggen var pakket og bilen klar for avreise.
Turen til Trondheim gikk ikke helt knirkefritt, vindusheis motoren på førerdøra gikk i stykker med vinduet helt nede, Jann Edu hadde bare komt seg til Midsund men heldigvis var det strålende vær... vertfall helt til fergen over til Molde, da mørknet det til og det bokstavelig talt ''hølja'' ned.

En reservemotor til vindusheisen var heldigvis å oppdrive, men saken ble ikke noe beddre siden vindusheis motoren befant seg helt oppe ved Svorkmo litt nedom Orkdal der Jann Edu kjøpte Granadaen i vår.
Turen gikk til nermeste butikk i Molde for og finne noe å dekke over bildøra, beste og raskeste løsningen var matfolie som ble surret rundt døra.
Med tett bil og en plugg i øret laget av matfolie for ikke og bli døv av blaffrende plast så gikk turen videre til Svorkmo der Granadaen fikk seg ny vindusheis motor, og føreren en seng å sove på. Takk til John Eggen for god hjelp :-)

Morgenen etterpå var det klar for en bilvask, John Eggen med sin Ford Mustang Mach(tidligere eier av Granadaen).  45 minutters kjøretur for og møte flere Ford entusiaster før siste stopp på Storsand Camping der treffet ble holdt.
ConsulGranada klubben var også tilstede med Stein Roaldsøy fra Eide som forman i spissen på Trønderford treffet med egen stand, der lotteri bilen for 25 år Jubileumet for granadaklubben sto utstilt.

Mye biler og et kjempeflott vær med fin temperatur på utstillingsdagen og mye folk!
Treffet annbefales på det sterkeste med alt av Ford kjøretøy velkommen :-)

Etter en måneds ferie så var Jann Edu klart for enda et treff, på turen var Mads Uri og Tom Ivan Åkre med som baksete rånere nedover.
Første helga i August var det tur til Gol på det årlige treffet til ConsulGranada klubben.
Dette er det største treffet for Consul og Granada her til lands og med rekordmange utstillere (rundt 65) så var det et vellykket og flott treff med fint vær på Fredag og LITT regn på Lørdagen.
Turen gikk gjennom Gudbransdalen, Vågå, over Valdresflye og ned til Gol der Pers Hotel var oppholdssted siden Campingen allerede var full på Fredagen.

Fredagen ble brukt til vasking av bil og senere en felles cruisng til sentrum. Lørdag var det utstilling der skinnende Granadaer sto på rekke og rad helt til regnet kom og folk måtte trekke under telt.
Senere på Lørdagskvelden ble Lotteri bilen for 25 års jubileumet for Granada klubben delt ut i lag med pokaler for utstillerne.

TrønderFord på Storsand Camping, Trondheim

 

John Eggen sin Mustang Mach
ConsulGranada treffet i Gol